Ardo Melia wearable

 199,00 incl. BTW

De Ardo Melia is de perfecte oplossing om het afkolven nog gemakkelijker te maken! Discreet afkolven en gemakkelijk in gebruik.
Fijn met een zachte siliconen borstschelp (24 mm) en inclusief siliconen inzetstuk (19 mm). Andere maten verkrijgbaar.

Beschrijving

Ontdek gemak en efficiëntie met de Ardo Melia wearable, draadloze borstkolf. Deze borstkolf is ontworpen voor de moderne moeder en biedt overal een naadloze, comfortabele kolfervaring.

De innovatieve massage-modus stimuleert de afgifte van oxytocine voor een snelle toeschietreflex en de oplaadbare accu biedt een gebruiksduur van meer dan 100 minuten. Met een robuuste zuigkracht van maximaal 350 mBar, 4 verschillende afkolfprogramma’s met elk 15 vacuüm niveaus (zuigsterktes) zorgt de Ardo Melia voor effectief en probleemloos afkolven. Deze ultra discrete, draagbare borstkolf is wearable, gemakkelijk schoon te maken en heeft verschillende siliconen inzetstukken voor een comfortabele pasvorm.

Handige geheugenfunctie: slaat automatisch uw voorkeursinstellingen voor zuigkracht en snelheid op en zorgt ervoor dat u elke keer weer een gepersonaliseerde en probleemloze kolfervaring krijgt.

Ultradiscreet en draagbaar: draagbaar, geen slangen of snoeren, eenvoudig schoon te maken ontwerp dat vaatwasmachinebestendig (excl. de kolf motor) is, met lekvrije cups van ieder 180 ml. en meegeleverde siliconen inzetstukken van 19 mm en beha verleningsbandjes voor gemak onderweg.

Bekijk hem hier: Ardo Melia wearable borstkolf filmpje

Inhoud Ardo Melia:

A – USB-oplaadkabel
B – Borstschelpen, 24 mm
C – Opvangbekers, 180 ml
D – Lipventielen
E – Beha verlengingsbandje voor voedingsbeha
F – Borstschelp siliconen inzetstukken, 19 mm
G – Afkolf motor
H – Siliconen membranen

Vergoeding door je zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars bieden in de aanvullende pakketten vergoedingen voor (elektrische) borstkolven, zoals de Ardo Alyssa.
Bekijk je zorgverzekering / polis of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Bijvoorbeeld een vergoeding voor:

  • de aankoop van een borstkolf
  • de huur van een borstkolf
  • een lactatiekundige (kolf)consult

Ben je nog op zoek naar een nieuwe zorgverzekeraar? Kijk dan eens op de websites van Independer of Zorgwijzer om een beeld te krijgen van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Bekijk dan eens de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar.