ardo alyssa hands-free

Draagbare en hands-free borstkolf

De Ardo Alyssa Hands-Free is een hoge kwaliteit, draagbare, elektrische borstkolf. De zachte cups worden direct in de beha gedragen, waardoor u comfortabel en handsfree kunt kolven, zodat u tijdens het kolven andere taken kunt uitvoeren. Compact en voorzien van een draagbaar koord, gemakkelijk te vervoeren voor optimale mobiliteit tijdens gebruik.

ardo alyssa double

Elektrische dubbele borstkolf

De nieuwe Ardo Alyssa is een compacte, gebruiksvriendelijke en innovatieve borstkolf.

Het is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Bovendien kunt u uw kolfsessies opslaan, de borstkolf op afstand bedienen dankzij de MyArdo app en dankzij de geïntegreerde batterij heeft u de flexibiliteit om overal en altijd te kolven.

borstkolf accessoires

ardo calypso

Elektrische borstkolf

Met de compacte Ardo Calypso borstkolf voor persoonlijk gebruik hebben we een nieuwe norm gezet voor het individueel aanpassen van een borstkolf aan de behoeften van moeders. Onze borstkolven zijn stil en zacht maar toch krachtig, waardoor ze uitermate geschikt zijn om discreet thuis of onderweg te kolven.

ardo calypso double plus
Ardo calypso-to-go

ardo amaryll

Handmatige borstkolf

De Ardo Amaryll Start handmatige borstkolf is de favoriete borstkolf van vele moeders en zorgverleners. De borstkolf is comfortabel, efficiënt en veilig in gebruik. Dankzij de ergonomische draaihendel is de Amaryll Start ideaal voor zowel links- als rechtshandige moeders én voor moeders met kleine handen.

ardo handkolf

ardo amaryll kombikit

Ombouwset naar handmatige borstkolf

Met de Ardo Amaryll kombikit kun je de Ardo afkolfset voordelig en eenvoudig ombouwen naar een Ardo Amaryll handkolf.

In het kort
  • Compleet handvat met groene afsluitdop;
  • Vervang eenvoudig de afsluitdop van de Ardo afkolfset;
  • Handvat kan recht of je schuift hem naar links of rechts en wordt dan bevestigd;
  • Kan ook gemakkelijk met kleine handen worden bediend.
ardo amaryll kombikit

Afkolfsets en borstschelpen

Accessoires voor borstkolven

Als je gaat kolven is het belangrijk dat je de juiste maat borstschelp hebt in de afkolfset die je gebruikt. Met de afkolfset en borstschelpen van Ardo blijf je flexibel.

afkolfset en borstschelpen

Opslag en transport

Elke druppel moedermelk is kostbaar. Ardo biedt een breed scala aan producten die het vervoeren en bewaren van moedermelk gemakkelijk en comfortabel maken.

Moedermelk bewaren

Reserveonderdelen

Ben je een onderdeel van je Ardo afkolfset kwijt of is er een onderdeel beschadigd geraakt? Geen probleem! Ardo heeft de juiste reserveonderdelen voor je klaarstaan.

reserveonderdelen voor borstkolven

Verzacht je pijn

Ontdek de nieuwe Ardo Care Lanoline om pijnlijke en/of gevoelige tepels te verzachten voor moeders die borstvoeding geven.