Over Ardo

Gepassioneerde toewijding in het hart van Zwitserland

Ardo medical AG is een Zwitsers familiebedrijf van de tweede generatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Unterägeri, opgericht in 1995 en het heeft vijf dochterondernemingen in Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en China. Samen met onafhankelijke vertegenwoordigers in meer dan 50 landen verdeelt Ardo zijn producten van topkwaliteit over de hele wereld.
Wij zijn de Nederlandse dochteronderneming van het Zwitserse familiebedrijf Ardo medical AG van de tweede generatie.

De betrouwbaarheid van onze producten op het gebied van borstvoedingshulpmiddelen en de behoeften van gebruikers van onze producten staan ​​centraal bij alles wat we doen. Wij staan ​​voor betrokkenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en menselijkheid.

Onze missie

We zetten ons holistisch en duurzaam in voor een goed doel: borstvoeding! Daarbij handelen we altijd in overeenstemming met de internationale WHO-code voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk , die in het leven is geroepen om borstvoeding te beschermen.

Voor ons betekent dit het voortdurend optimaliseren van de randvoorwaarden voor moeders, specialisten en borstvoedingsorganisaties en het bieden van ondersteuning zodat baby’s zo lang mogelijk waardevolle moedermelk krijgen. Zo zijn de producten van Ardo een nuttige ondersteuning voor het welzijn van moeder en kind. We werken elke dag aan het optimaliseren van onze kennis en onze producten zodat dit doel op de best mogelijke manier kan worden gerealiseerd.

Onze marktnabijheid stelt ons in staat nieuwe behoeftes vroeg te herkennen. Innovatief ontwikkelingswerk en vakcompetentie, zorgvuldige productie en efficiënte verkoop- en servicediensten vormen de basis van ons succes.

Groot is onze motivatie om met deze uitdagingen dagelijks opnieuw geconfronteerd te zijn. Vandaag en morgen. Klik op onderstaande afbeelding en maak kennis met ons:

De Zwitserse eigenaarfamilie Krähenbühl