ardo alyssa double

Elektrische dubbele borstkolf

De nieuwe Ardo Alyssa is een compacte, gebruiksvriendelijke en innovatieve borstkolf.

Het is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Bovendien kunt u uw kolfsessies opslaan, de borstkolf op afstand bedienen dankzij de MyArdo app en dankzij de geïntegreerde accu heeft u de flexibiliteit om overal en altijd te kolven.

Automatische Power Pumping om je melkproductie te verhogen

Ardo Alyssa is de eerste borstkolf ter wereld met automatische Power Pumping. Deze functie imiteert het natuurlijke borstvoedingspatroon dat clustervoeding wordt genoemd, waarbij een verhoging van de melkproductie wordt bereikt door vaker borstvoeding te geven (1).

Er zijn tijden, normaal gesproken 2 of 3 uur ’s avonds, waarop baby’s en kleine kinderen vaker gevoed moeten worden met kortere pauzes. Door dit zuiggedrag blijft het prolactine (melk producerend hormoon) gehalte hoog of neemt zelfs toe waardoor de melkhoeveelheid toeneemt (2).

Om deze reden raden professionals Power Pumping aan om de lactatie te verbeteren of de melkproductie te stabiliseren (3, 4, 5). De moeder moet eenmaal per dag gedurende een uur uit beide borsten (6) kolven volgens een eenvoudig schema voor afkolven en pauzeren (5,7):

20 minuten afkolven – 10 minuten pauze – 10 minuten afkolven – 10 minuten pauze – 10 minuten afkolven.

Ardo Alyssa Automatische Power Pumping, is een eenvoudig, vooraf gedefinieerd afkolfprogramma met een interval van een uur dat de clustervoeding van een baby imiteert om de melkproductie te verhogen. De duur van de afkolffasen en pauzes zijn vooraf gedefinieerd, maar de moeder kan de vacuüm- en cyclusinstellingen op elk moment aanpassen aan haar eigen persoonlijke behoeften.

Memory Plus - gepersonaliseerd afkolven met één druk op de knop

Een afkolfsessie is een persoonlijke combinatie van zuigkracht (vacuüm) en snelheid (cycli) met variabele duur. Zodra een moeder de instellingen heeft gevonden die voor haar het meest comfortabel zijn en waarmee de melk het beste stroomt, kan ze de sessie opslaan door op de Memory Plus-knop te drukken. Hierdoor wordt niet alleen de hele kolfgeschiedenis opgeslagen, maar wordt deze ook automatisch gereproduceerd wanneer de borstkolf de volgende keer wordt gestart.

Wanneer de Ardo Alyssa is ingeschakeld, is het op elk moment mogelijk om een ​​nieuwe sessie op te slaan (door de Memory-knop aan te raken totdat deze piept), de Memory Plus-modus te verlaten (vacuüm of cyclus wijzigen) en een opgeslagen sessie te verwijderen (de Memory Plus-knop langer aan te raken).

MyArdo-app

Met de MyArdo-app kan de Ardo Alyssa-borstkolf comfortabel vanaf de smartphone worden bediend. Vacuüm- en cyclusniveaus, Memory Plus of Power Pumping kunnen worden bediend op een iPhone of Android-mobiel. Daarnaast biedt de app belangrijke informatie over de functies van de borstkolf en handige tips over het afkolven.

Als de Ardo Alyssa aanstaat, maar de afkolfset niet is aangesloten loopt hij stil maar kolft hij niet. Met deze stille start kunt u verbinding maken met de MyArdo-app zonder dat de borstkolf actief is. De Ardo Alyssa werkt ook zonder de app.

Extra functies van de app:

  • Start/stop de kolf via je smartphone
  • Vacuüm- en cyclusinstelling
  • Werking van het Power Pumping-programma
  • Werking van de Memory Plus-functie
  • Alle informatie over het bedienen van de borstkolf
  • Tips en trucs voor het afkolven

 

In het kort

Efficiënt, eenvoudig en veilig.

 

Automatische Power Pumping Automatische Power Pumping
Memory Plus Memory Plus
Bedienen via app Bedienen via app
Werkt op geïntegreerde accu en netstroom Werkt op geïntegreerde accu en netstroom
Zuigkracht (vacuüm) en zuigritme (cyclus) kunnen afzonderlijk worden ingesteld Zuigkracht (vacuüm) en zuigritme (cyclus) kunnen afzonderlijk worden ingesteld
Gesloten systeem met hygiënebarrière Gesloten systeem met hygiënebarrière
Ardo Alyssa Borstkolf

Wat zit er in de verpakking?

A – Ardo Alyssa borstkolf
B – Voedingsadapter met USB kabel
C – Slangetjes met slang adapter/afsluitdopje
D – Borst schelp inzet 22 mm
E – Deksel met inzet sluitring
F – Groene afsluit dop
G – Flexibele vacuümfilter (siliconen)
H – Borst schelp 26 mm
I –  Lip ventiel
J – Flesje 150 ml
K – Flessen standaard

 

 

Extra bijzonderheden

Optimale veiligheid, hygiëne en individuele aanpasbaarheid:

Oplaadbare batterij

Dankzij de geïntegreerde batterij gebruik je je Ardo Alyssa thuis, op het werk of waar dan ook. Met de oplaadbare batterij kun je tot 8 keer afkolven. Ardo Alyssa Double is na ongeveer 2 uur volledig opgeladen, maar kan ook tijdens het kolven opgeladen worden. Dit verhoogt echter de laadtijd.

"Gesloten systeem" technologie

Het in de Ardo borstkolven geïntegreerde siliconen vacuümfilter is het middelpunt van onze “Gesloten systeem” technologie.

Het vacuümfilter zorgt voor een 100% barrière voor de moedermelk en zelfs voor ziekteverwekkers. De “Gesloten systeem” technologie beschermt de borsten, de moedermelk en de borstkolf tegen besmetting en garandeert een optimale hygiëne. Verschillende afzonderlijke onderdelen, zoals de slang, hoeven niet te worden gekookt of gesteriliseerd.

Individuele fasen

Ardo Alyssa simuleert het zuiggedrag van de baby en kolft in twee fasen: stimulatiemodus en afkolfmodus. De stimulatiemodus met snelle cyclus (zuigfrequentie) en diep vacuüm (zuigkracht) stimuleert de moedermelk om te stromen of activeert de melkafgiftereflex. Dan maakt de afkolfmodus met langzame cyclus (zuigfrequentie) en hoog, comfortabel vacuüm (zuigkracht) efficiënt afkolven van moedermelk mogelijk.
Ardo Alyssa Double start altijd in de stimulatiemodus met zachte instellingen en schakelt na 2 minuten automatisch of handmatig over naar de afkolfmodus.

In beide fasen kun je kiezen tussen 8 vacuümniveaus en 8 onafhankelijke cyclusniveaus, voor in totaal 64 verschillende instellingen per fase. Zo past Ardo Alyssa Double zich te allen tijde aan de individuele behoeften van de moeder aan.

 

Individueel aanpasbaar
  • Je kunt altijd de juiste borstschelp kiezen, ongeacht de veranderende grootte en vorm van je tepels gedurende de borstvoedingsperiode.
  • Met de Ardo Amaryll Kombikit kun je jouw kolfset eenvoudig en voordelig ombouwen tot de Ardo Amaryll handborstkolf.

Gerelateerde producten

Amaryll Kombikit handkolf
Amaryll Kombikit handkolf
Ardo Easy Store moedermelk bewaarzakjes (25 stuks) – Nieuw
Ardo Easy Store moedermelk bewaarzakjes (25 stuks) – Nieuw
Ardo Day&Night zoogcompressen pads – 60 stuks
Ardo Day&Night zoogcompressen pads – 60 stuks