ardo kindestCup

Ardo kindestCup

3-in-1 melk opvangcup

De Ardo kindestCup: Jouw veelzijdige metgezel bij het geven van borstvoeding, ontworpen om in elke situatie veilig moedermelk op te vangen en te voeden. Het is gemaakt van hoogwaardige siliconen en vormt een zacht vacuüm zodat het zich vanzelf aan de borst hecht.

De Ardo kindestCup ondersteunt borstvoeding op drie natuurlijke manieren:

  • Bij het met de hand afnemen van moedermelk
  • Bij het verzamelen van moedermelk tijdens het geven van borstvoeding
  • Borstvoedingsvriendelijke voeding

KindestCup

Extractie met de hand

Handige opvang van moedermelk

De Ardo kindestCup dient als praktische melkverzamelaar, die wordt verkregen door er zachtjes met de hand over te strijken. De royale opening zorgt voor comfortabel strelen, terwijl het ergonomische ontwerp ervoor zorgt dat de tepel moeiteloos kan worden geplaatst.

Dankzij de zachte en flexibele siliconen ligt de kindestCup comfortabel in de hand en biedt hij een stabiele standaard om onbedoeld morsen van moedermelk te voorkomen. Zo kun je je kostbare moedermelk veilig opvangen en tegelijkertijd genieten van het comfort van het kolven met de hand.

Tijdens het geven van borstvoeding

Lekvrije grip op de borst

Wanneer moedermelk vanzelf door de toeschietreflex stroomt, neemt de Ardo kindestCup de rol van betrouwbare melkverzamelaar op zich. Terwijl je borstvoeding geeft of actief kolft aan de ene borst, hecht de kindstCup zich zachtjes aan de andere borst en vangt de stromende melk veilig op.

Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat de kindestCup op de borst blijft liggen zonder een actief kolfeffect. Het zachte vacuüm dat zich door de grote opening rond de tepel verspreidt, zorgt voor een veilige hechting, zelfs als je vrij beweegt. Of je nu ’s nachts op je zij ligt om borstvoeding te geven of overdag beweegt – de kindstCup blijft lekvrij en geeft je als moeder een veilig gevoel.

Cup feeding

100% borstvoedingsvriendelijk

De Ardo kindestCup is ook een praktische drinkbeker voor je baby. Gemaakt van zachte siliconen en afgewerkt met afgeronde randen, is het ideaal voor cup voeding van baby’s. Houd gewoon de kindestCup in één hand en breng de rand voorzichtig naar de mond van je baby – je kleintje kan zelf beginnen met het drinken van je moedermelk. De zachte rand vormt zich zachtjes naar de mond van je baby om morsen te voorkomen en een comfortabele voedingservaring te bieden.

Deze borstvoedingsvriendelijke voedingsmethode voldoet aan de principes van de WHO-code en ondersteunt de moeder op natuurlijke wijze tijdens haar borstvoedingstraject. Kunstspenen verhogen het risico op zuigverwarring, borstweigering en voortijdig spenen. Daarom is cup voeding een geweldig alternatief dat de borstvoeding niet verstoort.

Wie heeft het uitgevonden?

Niet de Zwitsers deze keer

De kindestCup is ontwikkeld door Melanie Scholz, een wetenschapper met een doctoraat in de biomechanica en zelf moeder van twee kinderen. Melanie zette borstvoeding op de voorgrond en had passende ondersteuning nodig om al haar andere interesses en ambities in het leven te kunnen nastreven.

Na de geboorte van haar eerste kind zette ze haar kennis en ervaring in en besteedde ze talloze uren aan het ontwerpen en prototypen van de kindestCup. Het eindproduct was een paar maanden na de geboorte van haar tweede kind klaar en was precies wat ze wilde. Het unieke ontwerp van de kindestCup werd gepatenteerd door Melanie (US Patent No. 11,260,152)

Wij van Ardo medical beschouwen de kindestCup als een ingenieuze ontwikkeling van de ene moeder voor de andere moeders en verdelen het product samen met Melanie.