Terug

Alles over Ardo – wie zijn wij

Als je een baby hebt gehad, zwanger bent of in de medische sector werkt, heb je waarschijnlijk gehoord van de merknaam Ardo.

Weet u echter iets van het bedrijf? Wanneer u een borstkolf kiest, weten we zeker dat u alles over de borstkolf onderzoekt – hoe stil het is, hoeveel zuigkracht het heeft, hoeveel het kost etcetera. Maar heeft u ook onderzoek gedaan naar het bedrijf achter het ontwerp en de fabricage van de borstkolf?

Bij Ardo zijn we trots op onze geschiedenis, onze ethos en onze prestaties, en deze blog is bedoeld om u informatie te geven over het bedrijf dat u misschien niet kende!
Ardo medical is een bekroond bedrijf dat prijzen heeft gewonnen gekozen door zowel de industrie als door gebruikers. We ontwikkelen, produceren en distribueren hulpmiddelen voor borstvoeding, verloskundige producten en apparatuur voor medische technologie – zo produceren we naast onze beroemde borstkolven ook urine-opvangzakjes voor baby’s en zelfs de kleine navelklemmetjes die aan baby’s worden geknipt aan de navelstreng bij de geboorte om bloedverlies te voorkomen.

Het is geen wonder dat onze producten wereldwijd bekend zijn – we hebben dochterondernemingen in meer dan 50 verschillende landen – van de Alpen tot Ben Nevis, tot de Rockies en daarbuiten!
Als een bedrijf met zo’n brede aantrekkingskracht, zou je er misschien versteld van staan ​​te merken dat Ardo eigenlijk een familiebedrijf is – nu in zijn tweede generatie – dat in 1995 in Zwitserland werd opgericht. Achter het merk en bedrijfsgezicht van Ardo bevindt zich dit hardwerkende en toegewijde gezin – de familie Krähenbühl – met loyale, langdurige partnerschappen in de branche.

Het succes van Ardo kan niet alleen worden toegeschreven aan de bekroonde producten van de kwaliteit, maar ook aan de ethos van de familie Krähenbühl en het bedrijf, omdat zij zich volledig hebben gewijd aan de ontwikkeling, productie en distributie van haar producten over de hele wereld voor degenen die het nodig hebben .
Het bedrijf heeft 100 werknemers, evenals onafhankelijke vertegenwoordigers in meer dan 50 landen, met dochterondernemingen in Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, de VS en China. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland. Met Zwitserland als het nummer 1 land voor luxe en kwaliteitsproducten, zijn we trots om te kunnen zeggen dat onze producten van Zwitserse makerij zijn.

Dus nu u iets meer weet over het Ardo-bedrijf, het team en het gezin dat erachter zit, kunt u er gerust op zijn dat u al het onderzoek hebt gedaan dat u nodig hebt om de belangrijke beslissing over borstkolven te nemen. Voor u en uw baby. Happy babies, happy mothers!