Terug

Borstkolf

 

Een Borstkolf bestellen doe je bij Ardoshop: vandaag voor 14:00 besteld, morgen al in huis. En plaats je een bestelling boven de €50,-, dan wordt het gratis bezorgd.

Individueel instelbare borstkolf

Ardoshop is specialist op het gebied van borstkolven. Een borstkolf die individueel instelbaar is, jij regelt alles zelf. Hoe lang je wilt kolven, de zuigkracht en het zuigritme. De borstkolven van Ardo zijn de stilste in gebruik, fijn als je op je werk onopgemerkt wilt kolven. Ardo heeft borstvoedingshulpmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder en kind in de borstvoedingsperiode.

Voordelen van de Ardoshop

Ardo werkt samen met professionals zoals verloskundigen, lactatiedeskundigen en artsen om steeds op de individuele behoeftes van de gebruiksters in te kunnen gaan. Daarbij heeft bij ons een open, persoonlijk en constructief contact de hoogste prioriteit.

Onze Ardo-producten worden in meer dan 50 landen verkocht.

  • GRATIS verzending vanaf €50,-
  • Voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Groot assortiment
  • Professioneel en gespecialiseerd

Bekijk ons assortiment borstkolven

Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan direct of er een geschikte borstkolf tussen zit en bestel direct!