Terug
Vrouw met baby

Borstkolf huren

 

Een borstkolf huren doe je bij Ardoshop: neem contact op met een verhuurpunt en je kunt de huurkolf komen ophalen of laten versturen.

Wat is een borstkolf?

Ardoshop is specialist op het gebied van borstkolven. Borstkolven die individueel instelbaar zijn, jij regelt alles zelf. Hoe lang je wilt kolven, de zuigkracht en het zuigritme. De kolfapparaten van Ardo zijn de stilste in gebruik, fijn als je op je werk onopgemerkt kan kolven. Ardo heeft borstvoedingshulpmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder en kind in de borstvoedingsperiode. En naast het kopen van een borstkolf kun je bij ons ook een kolfapparaat huren.

Voordelen van de Ardoshop

Ardo werkt samen met professionals zoals verloskundigen, lactatiedeskundigen en artsen om steeds op de individuele behoeftes van de gebruiksters in te kunnen gaan. Daarbij heeft bij ons een open, persoonlijk en constructief contact de hoogste prioriteit.

Onze Ardo-producten worden in meer dan 50 landen verkocht en verhuurd.

  • Huren mag zolang als je wilt
  • Groot assortiment
  • Professioneel en gespecialiseerd

Direct een borstkolf huren

Wil je eerst borstkolf proberen? Huur dan een borstkolf bij Ardoshop. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment borstvoedingshulpmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten?