Terug

Borstkolf kopen

Een borstkolf kan de uitkomst bieden in verschillende situaties. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden. Daarnaast kan een borstkolf ook irritaties rondom de tepel verminderen.

Welke soorten borstkolven zijn er?

Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Het voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een borstkolf?

Let bij het aanschaffen van een handkolf of elektrische borstkolf goed op de kwaliteitsverschillen. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Ook is het prettig als een borstkolf niet te veel lawaai maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ardo Medical is een ervaren verkoper van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten.

 

Bekijk het aanbod