Terug

Borstkolf

In sommige gevallen kan het handig zijn om gebruik te maken van een borstkolf. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook kan door het kolven de melkproductie op gang worden gehouden, wanneer er tijdelijk geen borstvoeding gegeven kan worden.

Welke soorten borstkolven zijn er?

Door het gebruik van een borstkolf kan je voorkomen dat er verdere irritaties aan de tepels wordt veroorzaakt. Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment, die bijna geluidsloos is.

Waar moet je op letten bij een borstkolf?

Let bij het aanschaffen van een handkolf of elektrische borstkolf goed op de kwaliteitsverschillen. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Ook is het fijn als de kolf niet teveel geluid maakt tijdens het kolven. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

 

Bekijk het aanbod