Terug
Borstvoedingsproducten op de Negenmaandenbeurs 2017

Borstvoedingsproducten op de Negenmaandenbeurs 2017

Ardo medical Benelux is weer vertegenwoordigt op de komende Negenmaandenbeurs in de RAI te Amsterdam.
5 dagen lang staan wij samen met een lactatiekundige (4 dagen, woe t/m za) voor je klaar om je vragen te beantwoorden over alles rondom borstvoeding geven.

Naast 2 beursaanbiedingen van verschillende borstvoedingsproducten hebben wij ook een super winactie (Calypso dubbelzijdige elektrische borstkolf + 3 borstvoedingsproducten) en hebben wij een mooie goodiebag voor je klaarstaan met samples en ons borstvoedingsboekje met veel informatie over borstvoeding geven.

Er is gezorgd voor wat lekkers, je kan kiezen tussen chocolade- of dropborsten.

Van voeden krijg je dorst, hiervoor heeft Ardo medical Join the Pipe ingeschakeld.

Zij hebben duurzame, design kraanwaterflessen ontwikkeld met 0,5 liter kraanwater, de BOGO BOTTLE. En zoals je op bovenstaande afbeelding kan zien, kan je er ook vers fruit in kwijt voor een lekker smaakje aan het water. De flessen zorgen voor o.a. minder afval op een evenement zoals de Negenmaandenbeurs. Join the Pipe is het eerste sociale netwerk van kraanwater drinkers met een droom; het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen van schoon drinkwater te kunnen voorzien.

Net zoals de borstkolven van Ardo die voorzien zijn van een gesloten systeem om zo te voldoen aan alle hygiëne eisen ter bescherming van je kind, zo ook kan er met deze flessen ziektes en schooluitval bij kinderen worden voorkomen in Afrika.

Net zoals de Calypso borstkolf die je kan gebruiken onderweg, thuis of op kantoor, zo ook kan je deze fles elke keer weer met kraanwater vullen.

Wij verkopen de 0,5 liter Ardo duurzame kraanwaterfles VOOR SLECHTS 4 EURO op de stand op de Negenmaandenbeurs in de RAI te Amsterdam. HAL 8, stand 08-PB7.

‘BUY ONE GIVE ONE
op=op

Klik op onderstaande afbeelding van de Negenmaandenbeurs en bestel online t/m 21 februari a.s. je toegangskaartje met korting. Voor 15,95 euro per persoon i.p.v. € 19,50 euro per persoon aan de kassa.
Koop van deze korting de duurzame kraanwaterfles van Join the Pipe bij ons in de stand.
Bedankt ook namens de kinderen in Afrika