Terug

Elektrische borstkolf kopen

In sommige gevallen kan het handig zijn een (elektrische) borstkolf te kopen. Soms komt het voor dat de pasgeboren baby niet genoeg zuigkracht heeft, waardoor de melkproductie niet genoeg op gang komt. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan het kolven ervoor zorgen dat melkproductie op gang wordt gehouden.

Welke soorten borstkolven zijn er?

Soms komt het voor dat er irritatie ontstaat rondom de tepel, een borstkolf kan verdere irritatie voorkomen. Ardo Medical heeft een groot assortiment van elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Een voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een elektrische borstkolf?

De kwaliteit van borstkolven kan heel erg verschillen. Dit is iets om goed op te letten. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Je wilt waarschijnlijk niet dat je borstkolf heel veel geluid maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

 

Bekijk het aanbod