Terug

Elektrische borstkolf

In sommige gevallen kan het handig zijn om gebruik te maken van een (elektrische) borstkolf. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden.

Welke soorten borstkolven zijn er?

Soms komt het voor dat er irritatie ontstaat rondom de tepel, een borstkolf kan verdere irritatie voorkomen. Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Een voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een elektrische borstkolf?

Houd er rekening mee dat de kwaliteit van borstkolven erg kan verschillen. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Je wilt waarschijnlijk niet dat je elektrische borstkolf heel veel geluid maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten. Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van (elektrische) borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

 

Bekijk het aanbod