Terug

Elektrische kolf

In sommige gevallen kan het handig zijn om gebruik te maken van een borstkolf. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden.

Welke soorten (elektrische) borstkolven zijn er?

Door het gebruik van een borstkolf kan je voorkomen dat er verdere irritaties aan de tepels wordt veroorzaakt. Bij Ardo Medical kan je kiezen uit veel soorten elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Het voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een borstkolf?

Voordat je een borstkolf koopt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Een daarvan is de kwaliteit van het product. Belangrijk is  of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Ook is het prettig als een borstkolf niet te veel lawaai maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten. Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Je hebt je bestelling al de volgende dag in huis als je voor 12:00 uur besteld.

 

Bekijk het aanbod