Terug

Handkolf kopen

In sommige gevallen kan het handig zijn om gebruik te maken van een borstkolf. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden.

Welke soorten borstkolven zijn er?

Het komt vaak voor dat het gebied rondom de tepel gaat irriteren of ontsteken. Door het gebruik van de borstkolf kan dit worden tegengegaan. Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven. Met een elektrische kolf hoef je zelf bijna niks meer te doen en kan je je tussen het kolven door met andere dingen bezig houden. Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Het voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een handkolf?

Let bij het aanschaffen van een handkolf of elektrische borstkolf goed op de kwaliteitsverschillen. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Ook is het prettig als een borstkolf niet te veel lawaai maakt. De Ardo Calypso borstkolf is als stilste borstkolf uit de test gekomen. Beluister hier alle geluiden van verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten.

 

Bekijk het aanbod