Terug

Handkolf

Borstkolven met een elektrische kolf of handkolf kan om veel verschillende redenen aan te raden zijn. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden.

Welke soorten borstkolven zijn er?

Door het gebruik van een borstkolf kan je voorkomen dat er verdere irritaties aan de tepels wordt veroorzaakt. Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Het voordeel aan een handkolf is, is dat deze vrijwel geen geluid maakt.

Waar moet je op letten bij een handkolf?

Let bij het aanschaffen van een handkolf of elektrische borstkolf goed op de kwaliteitsverschillen. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Een andere tip die we je willen meegeven is dat een individueel in te stellen borstkolf vaak goed werkt voor vrouwen.

Ook is het prettig als een borstkolf niet te veel lawaai maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten. Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland en als je voor 12:00 uur besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

 

Bekijk het aanbod