Terug

Kolfapparaat kopen

Het aanschaffen van een borstkolf kan in sommige gevallen heel raadzaam zijn. Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in situaties waarbij de moeder tijdelijk gescheiden is van de baby, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden.

Welke soorten kolfapparaten zijn er?

Door het gebruik van een borstkolf kan je voorkomen dat er verdere irritaties aan de tepels wordt veroorzaakt. Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Het voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een borstkolf?

Let bij het aanschaffen van een handkolf of elektrische borstkolf goed op de kwaliteitsverschillen. Het is belangrijk dat je een kolfapparaat koopt dat is getest bij een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Een kolf die je individueel kan instellen is vaak geschikt, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Ook is het prettig als een kolfapparaat niet te veel lawaai maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten.

 

Bekijk het aanbod