Terug

Kolfmachine

Wist je dat een kolfmachine in veel gevallen aan te raden is? Bijvoorbeeld wanneer de pasgeboren baby zwak aan de borst zuigt waardoor de melkaanmaak niet genoeg wordt gestimuleerd. Ook in gevallen waarbij er tijdelijk geen borstvoeding aan de baby gegeven kan worden, kan je door het kolven van moedermelk de melkproductie op gang houden.

Welke soorten kolfmachines zijn er?

Door het gebruik van een kolfmachine kan je voorkomen dat er verdere irritaties aan de tepels wordt veroorzaakt. Ardo Medical beschikt over een breed aanbod elektrische borstkolven, zodat je zelf bijna niks meer hoeft te doen! Daarnaast hebben wij ook een handkolf in ons assortiment. Het voordeel van een handkolf is dat deze vrijwel geluidloos werkt.

Waar moet je op letten bij een kolfmachine?

Let bij het aanschaffen van een handmatige kolfmachine of elektrische borstkolf goed op de kwaliteitsverschillen. Belangrijk is bijvoorbeeld of de elektrische borstkolf ook gekeurd is door een erkend keuringsinstituut. Bijvoorbeeld DEKRA, DNV of TÜV. Verder is een kolf die je individueel kan bedienen handig, zodat je zelf een programma kan instellen in de kolf.

Ook is het prettig als een kolfapparaat niet te veel lawaai maakt. De Ardo Calypso borstkolf is de stilste borstkolf en is als stilste uit de test gekomen. Luister hier naar de verschillende geluiden van de verschillende kolven.

Waarom bestellen bij Ardo?

Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Ardo levert in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ga voor Individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten

 

Bekijk het aanbod