ardo care lanoline

Tepelcrème

Ardo Care Lanoline tepelcrème biedt snelle verlichting van pijnlijke tepels voor moeders die borstvoeding geven (bewezen door klinische studies). De tepelcrème beschermt en kalmeert gevoelige en droge tepels door borstvoeding en voorkomt irritatie. De crème is 100% natuurlijk en hoeft niet te worden afgeveegd voor het geven van borstvoeding.

Ardo Care Lanoline is verkrijgbaar in 10 en 30 ml.

Ardo care lalonine

In het kort

Snelle verlichting van pijnlijke tepels voor zogende moeders (bewezen door klinische studies)

  • Beschermt en verzorgt gevoelige en droge tepels en voorkomt irritatie.

Veilig voor moeder en baby

  • Neutrale smaak, neutrale geur;
  • Hoeft niet te worden afgeveegd voor de borstvoeding.

Hoogste kwaliteit lanoline

  • 100% ultrapure lanoline van medische kwaliteit;
  • Vrij van alle additieven (geen kleurstoffen, geurstoffen of conserveringsmiddelen, geen BHT of andere antioxidanten, geen parabenen);
  • Gladde consistentie, gemakkelijk uit te smeren.

Hypoallergeen

  • Ook aanbevolen voor de gevoelige huid.

Werking van lanoline

Met een concentratie van 100% heeft lanoline het vermogen om het natuurlijke vochtgehalte van de huid te herstellen. Ardo Care Lanoline tepelcrème maakt vochtige wondgenezing van de huid mogelijk. Bij vochtige wondgenezing wordt een barrière gecreëerd die de verdamping van vocht uit de huid vertraagt en de wond beschermt tegen uitdroging.

Hierdoor worden optimale omstandigheden gecreëerd voor de regeneratie van de huid. Celdeling en celmigratie kunnen dus ongestoord doorgaan. Deze vochtige omgeving dient ook als een ideaal medium voor voedingsstoffen, boodschapperstoffen en immuuncellen, die het wondgenezingsproces ondersteunen en zo de pijn verlichten.

Gebruik

Gebruik de Ardo Care Lanoline tepelcrème na de borstvoeding of indien nodig. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de tepel of tepelhof. Ardo Care Lanoline hoeft niet verwijderd te worden voor het geven van borstvoeding. De lanoline is speciaal gezuiverd. Er is geen gevaar als een baby de crème inslikt.

Ardo care lalonine