Promotie borstvoeding

Wij zetten ons voor de lange termijn in voor één goed doel: borstvoeding!

Voor ons betekent dit dat wij de randvoorwaarden voor moeders, zorgverleners en borstvoedingsorganisaties voortdurend optimaliseren en dat wij ondersteuning bieden, zodat baby’s zo lang mogelijk kostbare moedermelk krijgen. De producten van Ardo maken daar een belangrijk deel van uit.

Daarom stellen wij onze kennis, individuele concepten en unieke producten tot uw beschikking. Wij kijken ernaar uit om samen met u onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Het volgende informatiemateriaal kan u daarbij helpen.

WHO-verklaring

Internationale Gedragscode voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk

Als producent en distributeur van borstvoedingsondersteunende producten ondersteunt Ardo medical AG het geven van borstvoeding met hoogwaardige en functionele producten. Met onze hulpmiddelen voor borstvoeding bieden wij oplossingen voor borstvoedingsproblemen en gaan wij uit van een holistische en duurzame benadering van borstvoeding. Daarom staat voor ons, als internationaal actieve onderneming, de compromisloze naleving van de WHO-code centraal.

De Internationale gedragscode voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk is goedgekeurd om het geven van borstvoeding te beschermen en te bevorden. Deze code reguleert onder andere de marketing van vervangingsmiddelen voor moedermelk, zuigflessen en fopspenen. De WHO-code heeft geholpen om het aantal ziekte- en sterfgevallen bij baby’s te verminderen en heeft aanzienlijk bijgedragen tot een verlaging van de kosten in de gezondheidszorg.

Wij zijn duidelijk en ondubbelzinnig gecommitteerd aan onze bedrijfsfilosofie, die de WHO-code volledig in acht neemt en deze zonder compromissen onderschrijft.

KSA Unterschrift schwarz.png
Ardo medical AG
Samuel Krähenbühl
CEO

MP Unterschrift schwarz.png

Marliese Pepe-Truffer
Senior Product Manager MAS,
Borstvoedingsconsulent IBCLC