Terug
borstvoedingsboek

Voorbereiden op borstvoeding met het nieuwe borstvoedingsboek!

Er is een nieuw borstvoedingsboek uit met veel praktische informatie! Ben je zwanger en zou je graag wat meer willen weten en lezen over borstvoeding geven? Dan is dit een boek dat niet kan ontbreken in je kast! Stefan Kleintjes, o.a. lactatiekundige en eigenaar van het Kenniscentrum voor Borstvoeding heeft samen met lactatiekundige Gonneke van Veldhuizen-Staas een nieuw borstvoedingsboek geschreven.
Als je straks van plan bent om borstvoeding te gaan geven, heb je wel eens een vraag. Leg ik mijn kindje goed aan de borst? Is het normaal dat het pijn doet met het aanleggen van mijn kindje? Welke voedingshouding past mij het beste?
Met het nieuwe borstvoedingsboek, heb je altijd alle betrouwbare informatie over borstvoeding binnen handbereik én voel je je gesteund.

Klik hiernaast (en vanuit je mobiele telefoon hieronder) op ‘bekijk hier het product’ om het boek te kopen bij het Kenniscentrum voor Borstvoeding en heb je nog vragen, kan je altijd een e-mail sturen via de website van het Kenniscentrum voor Borstvoeding: klik hier