Terug

Voordelig, handig en hygiënisch – ARDO moedermelk bewaarzakjes

Je baby en jij fijn thuis de eerste periode na de bevalling. Je leert elkaar kennen, de borstvoeding gaat goed en dan breekt het moment aan dat je weer aan het werk gaat. Hoe ga je dat doen, de combinatie werken en borstvoeding geven?

Voorbereiding is het halve werk!
Het is fijn om in je verlof in gesprek gaan met je werkgever, deze is namelijk wettelijk verplicht je ¼ van je werktijd te laten reserveren voor het voeden van je kind of om te kolven. Ook moeten zijn een ruimte ter beschikking stellen. Het is wel zo fijn als jij en je werkgever het hier al over gehad hebben voordat je begint met werken!

De Ardo moedermelk bewaarzakjes zijn super handig hiervoor. Handig op elkaar te stapelen zodat het weinig ruimte in je vriezer inneemt, natuurlijk zijn ze BPA-vrij. En wat ook heel belangrijk is, moedermelk is kostbaar, dat je moedermelk niet gaat lekken. Deze zakjes geven geen kans op lekken dankzij de dubbele zipsluiting. Zie hier hoe je de zakjes gebruikt:

  •  Snijd het bovenste uiteinde van de zak langs de stippellijn
  • Open de ritssluiting
  • Vul met moedermelk tot het streepje van 180 ml / 6 fl oz
  • Pers de lucht naar buiten en sluit de ritssluiting
  • Bewaar het zakje in de vriezer
KOOP HIER Ardo Easy Store moedermelkbewaarzakjes

Geef je borstvoeding dan scheelt het al een hoop geld, omdat je geen kunstvoeding hoeft aan te schaffen en dan is het ook mooi meegenomen dat deze moedermelk bewaarzakjes scherp geprijsd zijn, slechts 25 stuks voor
€ 7,95 euro. Er kan ongeveer 180 ml in, dat is 4,5 liter moedermelk als je alle 25 zakjes op elkaar gestapeld in je vriezer bewaard!
Dan heb je niet snel een tekort aan voeding, mocht je nog eens moeten bijvoeden.

Belangrijkste kenmerken in één oogopslag:

– BPA-vrij
– Bewaar moedermelk veilig gedurende maximaal 12 maanden
– Geurloos en smaakloos
– Lekbescherming dankzij dubbele zipsluiting
– Gevulde zak staat op zichzelf en is gemakkelijk stapelbaar
– Schaalverdeling tot 180 ml

Vers afgekolfde moedermelk kan worden toegevoegd aan ingevroren melk, mits het eerst 30-60 minuten in de koelkast is gekoeld en als de hoeveelheid moedermelk die wordt toegevoegd niet groter is dan de reeds ingevroren moedermelk.