Terug

Zwitserse kwaliteit

De Zwitserse kwaliteit vindt men terug in alles wat wij doen. Wij hechten waarde aan zorgvuldige  productie, onverwisselbare kwaliteit van de materialen en attractief design. Zo was het voor ons vanzelfsprekend dat wij bij de vervaardiging van ons nieuwe assortiment voor borstvoedingshulpmiddelen een toeleveringsbedrijf voor plastic en elektronica uit onze naaste omgeving kozen. Welke kwalitatieve, ecologische en ook economische voordelen daaruit ontstaan, ligt voor de hand.

De  producten van Ardo medical AG zijn volgens EN 13485: 2003 gecertificeerd, d.w.z. de processen in de gehele onderneming zijn onderworpen aan strenge kwaliteitsvoorschriften. Onze  producten voldoen bovendien aan de eisen van de EU-richtlijn 93/42 EWB voor medische  producten alsmede aan de wet voor medische  producten. Het voldoen aan de relevante EU-richtlijnen en het CE-kenmerk worden in onze conformiteitsverklaring bevestigd.
De voortdurende verbetering van de processen en de kwaliteit alsmede regelmatige inspecties door de benoemde instantie TÜV waarborgen dat onze  producten aan alle relevante veiligheids- en EMC-eisen voldoen.