Terug

Borstvoedingswinkel

Als Zwitserse borstvoedingswinkel, dat reeds door de 2de generatie geleid wordt, ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige medisch-technische  producten. In het hart van Centraal Zwitserland zijn het knowhow en het gepassioneerde engagement van onze medewerkers toegespitst op activiteiten in de neonatologie, kolftechniek, decubitus management alsmede in het moeder- en kindbereik.

Wereldwijde borstvoedingwinkel

Onafhankelijke vertegenwoordigingen in meer dan 50 landen verkopen onze  producten rondom de aardbol.Wij zoeken steeds de beste oplossing voor u. Individueel advies vergemakkelijkt uw keuze voor een product en leidt tot een oplossing op maat.

Onze borstvoedingswinkel heeft een breed assortiment aan borstvoedingsproducten. Van borstkolven tot hoogwaardige bewaarzakjes voor moedermelk. Al onze producten staan garant voor Zwitserse kwaliteit en precisie.

Waarom bestellen bij borstvoedingswinkel Ardo Medical?

Ardo Medical heeft jarenlange ervaring met de verkoop van borstkolven, tepelverzorgingsproducten- en kompressen en borstvoedingsproducten. Als borstvoedingswinkel levert Ardo in heel Nederland. Wanneer je voor 12:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ga voor individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten.

 

Bekijk het aanbod