ardo bellis

Borstkolf te huur

De robuuste constructie en de gebruiksvriendelijke bediening maken van Ardo Bellis de ideale huurpomp voor thuis en onderweg.

Automatische Power Pumping

Ardo Bellis is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Dit imiteert de clustervoeding van de baby. Dit zuiggedrag treedt op als de baby bijvoorbeeld in een groeifase zit en vaker aan de borst moet. Met dit gedrag stimuleert de baby op natuurlijke wijze de melkproductie.

De automatische Power Pumping van de Ardo Bellis is een voor gedefinieerd interval afkolven van een uur bestaande uit drie afkolf fases en twee pauze fases. Hoewel de duur van de afkolf- en pauzefase vooraf is bepaald, kunt u de vacuüm- en cyclusinstellingen op elk moment aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Power Pumping is een door professionals aanbevolen methode om de melkhoeveelheid te verhogen en fluctuerende melkhoeveelheden te stabiliseren.

Memory Plus

Jouw afkolf programma is een zeer individuele combinatie van zuigkracht (vacuüm) en zuigfrequentie (cyclus) met verschillende tijdsduur. Zodra je de ideale instellingen hebt gevonden waardoor je melk het beste stroomt, kun je deze opslaan door op de Memory Plus-knop te drukken. Deze functie slaat de volledige kolfgeschiedenis op en roept deze automatisch op de volgende keer dat er afgekolfd wordt.

U kunt de Memory Plus-functie op elk moment verlaten door het vacuüm of de cyclus handmatig te wijzigen. Het is op elk moment mogelijk om een ​​nieuwe afkolfcyclus op te slaan (raak de Memory Plus-knop aan tot er een akoestisch signaal klinkt) en om de opgeslagen cyclus te wissen (houd de Memory-knop ingedrukt) op elk moment.

 

In het kort

Efficiënt, eenvoudig in gebruik, veilig en gemakkelijk schoon te
maken – Ardo Bellis is de ideale borstkolf om te huren.

  • Met een druk op de knop is volautomatisch afkolven mogelijk;
  • Geïntegreerde flessenhouder, zeer praktisch en biedt een
    stabiele houvast voor de melkflessen.
  • Het aanraakscherm is eenvoudig in gebruik, zeer discreet in de nacht en goed zichtbaar bij daglicht.
  • De borstkolf is volledig te desinfecteren, dankzij het gladde
    oppervlak en de afgeronde randen eenvoudig en snel schoon te maken;
  • Handig display met makkelijk te bedienen menu’s.
Automatische Power Pumping Automatische Power Pumping
Memory Plus Memory Plus
Geïntegreerde accu Geïntegreerde accu
Zuigkracht (vacuüm) en zuigritme (cyclus) kunnen afzonderlijk worden ingesteld Zuigkracht (vacuüm) en zuigritme (cyclus) kunnen afzonderlijk worden ingesteld
Gesloten systeem met hygiënebarrière Gesloten systeem met hygiënebarrière
2-fasen borstkolf 2-fasen borstkolf

Extra hoogtepunten

Optimale veiligheid, hygiëne en individuele aanpasbaarheid:


"Gesloten systeem technologie"

Het in de Ardo borstkolven geïntegreerde siliconen vacuümfilter is het middelpunt van onze “Closed System” technologie.

Het vacuümfilter zorgt voor een 100% barrière voor de moedermelk en zelfs voor ziekteverwekkers. De “Closed System” technologie beschermt de borsten, de moedermelk en de borstkolf tegen besmetting en garandeert een optimale hygiëne. Verschillende afzonderlijke onderdelen, zoals de slang, hoeven niet te worden gekookt of gesteriliseerd. De barrièrebescherming is door een onafhankelijk laboratorium gevalideerd.

Afzonderlijke fases

Ardo Bellis simuleert het zuiggedrag van de baby en kolft af in twee fasen: stimulatiefase en afkolffase. De stimulatiefase met snelle cyclus (zuigfrequentie) en diep vacuüm (zuigkracht) stimuleert de stroom van moedermelk of triggert de toeschietreflex. Dan maakt de afkolffase met langzame cyclus (zuigfrequentie) en hoog, comfortabel vacuüm (zuigkracht) het efficiënt afkolven van moedermelk mogelijk. Ardo Bellis start altijd in de stimulatiefases met zachte instellingen en schakelt na 2 minuten automatisch of handmatig over naar de afkolffase.

In beide fasen kun je kiezen tussen 8 vacuümniveaus en 8 onafhankelijke cyclusniveaus, voor in totaal 64 verschillende instellingen per fase. Zo past Ardo Bellis zich te allen tijde aan de individuele behoefte van de moeder aan.

Oplaadbare accu

Dankzij de ingebouwde batterij kan je Ardo Bellis thuis, op het werk of waar dan ook gebruiken. Met de oplaadbare batterij kun je tot wel 8 keer kolven. Ardo Bellis is na ongeveer 2 uur volledig opgeladen, maar kan ook tijdens het kolven worden opgeladen. Dit verhoogt echter de laadtijd.

Productinhoud

A – Ardo Bellis borstkolf
B – Voedingsadapter met USB-kabel
C – Geïntegreerde flessenhouder
D – Aansluiting voor afkolfset
E – Aansluitopening voor USB-voedingsadapter

Ardo Bellis is een verhuur borstkolf voor meerdere gebruikers. Daarom wordt de afkolfset niet meegeleverd, aangezien iedere moeder haar eigen afkolfset aanschaft.

Producten voor moeders

Dubbele afkolfset – Double Pumpset Calypso en Carum
Dubbele afkolfset – Double Pumpset Calypso en Carum
Easy Clean – magnetronzak voor sterilisatie – 5 stuks
Easy Clean – magnetronzak voor sterilisatie – 5 stuks